Dorpsraad Nieuwdorp

Facebook Image

reactie@dorpsraadnieuwdorp.nl

Woningbouw

Klant en Omgeving

 

R&Bwonen heeft Medewerkers Klant en Omgeving aangesteld. Deze MKO's zijn aanspreekpunt voor een aantal dorpen. Voor Nieuwdorp is dat Marian Schuijs. U kunt haar bereiken via info@renbwonen.nl of via 0113-396400

 

Veldje Margrietstraat

Idee? Plan? Suggestie?

R&B vraagt aan de inwoners van Nieuwdorp om ideeen voor het braakliggende veldje aan de Margrietstraat, waar eerder bejaardenwoningen stonden. De komende jaren zal daar geen nieuw woningbouwproject worden gerealiseerd. Hoe ziet de tijdelijke invulling er naar uw mening uit? Inrichtingsideeen voorzien van een motivatie betreffende realisatie en onderhoud kunnen worden ingeleverd bij de dorpsraad. Sebastiaan Bom zal dit dan intekenen op de plattegrond om te bespreken met R&B. Zie onderstaande link voor het bekijken van de onderlegger.

 

Onderlegger Margrietstraat

          

 

Presentatie RenB wonen geplaatst

We ontvingen vandaag de presentatie die RenB wonen afgelopen woensdag op onze jaarvergadering vertoonde. De mensen die deze vergadering hebben gemist kunnen de presentatie hier inzien. Als u vragen heeft over de plannen dan kunt u contact opnemen met RenB.

icon Presentatie RenB wonen september 2011 (845.8 KB)

Woningen gesloopt en Wozoco update

Vorige week is een afvaardiging van de dorpsraad aanwezig geweest op een bijeenkomst waarin RenB wonen de bewoners van de bejaardewoningen aan de Margrietstraat informeerde over de nieuwste ontwikkelingen. Het was bekend dat de Woningen aan de Margrietstraat na de komst van het WOZOCO zouden worden gesloopt. Tot op heden gingen we ervan uit dat dit in de loop van 2013 zou zijn. Nu blijkt dat de bouwwerkzaamheden bij het WOZOCO aan de Baconstraat zeer voorspoedig verlopen en dat het complex al in de zomer van dit jaar wordt opgeleverd. Dit is voor RenB aanleiding geweest om het complex aan de Margrietstraat in augustus van dit jaar te sluiten. Met de bewoners van het complex worden op dit moment gesprekken gevoerd over wat dit voor hen betekend en welke mogelijkheden er zijn. Het is ons op dit moment nog niet bekend welke invulling aan de locatie van de bejaardenwoningen wordt krijgt. In het verslag dat we hebben bijgevoegd kunt u meer informatie teruglezen.

icon Verslag bijeenkomst RenB 18 januari 

RenB en GGD aanwezig op jaarvergadering

Tijdens de jaarvergadering van de dorpsraad op 21/9 aanstaande is RenB wonen aanwezig om hun visie op Nieuwdorp uit te leggen en ons inzicht te geven in de bouwplannen op het Lancaster terrein. Dhr Dutour-Geerling liet ons weten dat hij benieuwd is naar uw mening over de plannen. Tijdens de jaarvergadering geeft ook de GGD Zeeland informatie over het bevolkingsonderzoek.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.